Forside       Event       Holdtilmelding       Holdoversigt       Bestyrelsen       Trænere       Kalender
 
Klik her for at oprette en profil

  Brugernavn
 
  Password
       Glemt login info?  
Velkommen til FSK !
Sæsonstart 14. september 2015
i undervisningsafdelingen.
Tilmelding sæson 2015/2016 er aktiv
Se vejledning i Børne holdtyper her
Se information om Babysvømning her
 

Her på websitet, finder du info om holdene, priser, tider, trænere m.v. Ved tilmelding skal du være oprettet som bruger
  
 mail: fsksvoem@gmail.com
__________________________________________
På kalenderen

Aqua Camp uge 27

Traditionen tro afholdte Frederiksværk Svømmeklub (FSK) igen AquaCamp i uge 27.

Det er fjerde gang at den succesfulde svømmeskole blev afholdt og i år var ikke en undtagelse. 40 børn i alderen 6-12 år, fra nær og fjern, brugte deres første uge af sommerferien i omgivelserne omkring Frederiksværk hallen og svømmehallen, hvor ugen bød på massere af spændende aktiviteter.

Hver dag fra kl. 8-16, deltog børnene i flere timers svømmetræning, en masse fælleslege både indendørs såvel som udendørs samt en masse lege indbyrdes, hvor mange venskaber opstod.

I vandet lærte børnene både vigtigheden af livredning, flere forskellige svømmestilarter og fik en masse vandtilvænning i form af lege og konkurrencer. Der var både aktiviteter for dem som var vant til at befinde sig i vandet, men også for dem som endnu ikke var helt så trygge ved elementet. Dertil var der to sjove temadage hvoraf en af dem indeholdte en stor overraskelse for børnene.

Frederiksværk Svømmeklub og dets trænere vil gerne sige tak for alle de glade børn som deltog i den sommerens første AquaCamp, og vi ser frem til den næste som igen afholdes i uge 32, som byder på mindst lige så begivenhedsrig en uge.

En stor tak skal gives til Rema1000 som dagligt sponsorerede frugt, og ligeledes Brand- og Redningsberedskabet for at mønstre op og give børnene en fantastisk sjov vandkamp og muligheden for at komme helt ind i en brandbil.

 
 


Denne side er drevet af Klubmodul.dk