Velkommen til FSK!

Vi følger op på succesen Aqua Camp
for børn i alderen 7 år til 12 år.
 
Du kan tilmelde dig under event nu!

 

Tilmelding til ny sæson er åben NU

Vi glæder os til næste sæson!
____________________________________

Se vejledning i Børne holdtyper
her
Se information om Babysvømning her
 

Her på websitet, finder du info om holdene, priser, tider, trænere m.v. Ved tilmelding skal du være oprettet som bruger
  
 mail: fsksvoem@gmail.com


Festlig og fornøjelig AquaCamp
- og der er stadig ledige pladser i uge 31

Traditionen tro afholdte vi igen AquaCamp for vandglade børn fra nær og fjern i den første uge af skolernes sommerferie.

Dermed var det femte år i træk, at den succesfulde AquaCamp blev afholdt og gav 40 børn i alderen 7-12 år mulighed for, at prøve en masse sjove aktiviteter.

Hver dag fra kl. 8-16, deltog børnene i en masse svømmetræning og fælleslege både indendørs såvel som udendørs, hvor nye venskaber opstod.

Der var forskellige temaer hver dag, som gav børnene mulighed for at lære to svømmestilarter, vigtigheden af livredning, og at få en masse vandtilvænning i form af lege og konkurrencer. Der var både aktiviteter for dem som var vant til at befinde sig i vandet, men også for dem som endnu ikke var helt så trygge ved vandelementet. For at slutte af på bedste AquaCamp-manér havde trænerne arrangeret en vandkamp, hvor både trænere og børn gav hinanden en ordentlig omgang vand.

Frederiksværk Svømme Klub og dets trænere vil gerne sige tak til alle de glade børn som deltog. Vi ser frem til den næste AquaCamp, som afholdes i uge 31 - tilmeld dig under Event.

Dertil vil vi gerne give en rigtig stor tak til Rema1000 i Kregme, som dagligt har sponsoreret frisk frugt og saftevand til børnene.

 

 

Seneste nyheder

Kommende events