Velkommen til FSK!

Tilmelding til den nye sæson er åben!
 
Gå ind under Holdtilmelding og find netop det hold,
du gerne vil tilmeldes! 
 
Den nye sæson starter
den 12. september 

På gensyn!


____________________________________


                         
Se vejledning i Børne holdtyper
her
Se information om Babysvømning her
 

Her på websitet, finder du info om holdene, priser, tider, trænere m.v. Ved tilmelding skal du være oprettet som bruger
  
 mail: fsksvoem@gmail.com


Festlig og fornøjelig AquaCamp

Traditionen tro afholdte vi igen AquaCamp for vandglade børn fra nær og fjern i den første uge af skolernes sommerferie.

Dermed var det femte år i træk, at den succesfulde AquaCamp blev afholdt og gav 40 børn i alderen 7-12 år mulighed for, at prøve en masse sjove aktiviteter.

Hver dag fra kl. 8-16, deltog børnene i en masse svømmetræning og fælleslege både indendørs såvel som udendørs, hvor nye venskaber opstod.

Der var forskellige temaer hver dag, som gav børnene mulighed for at lære to svømmestilarter, vigtigheden af livredning, og at få en masse vandtilvænning i form af lege og konkurrencer. Der var både aktiviteter for dem som var vant til at befinde sig i vandet, men også for dem som endnu ikke var helt så trygge ved vandelementet. For at slutte af på bedste AquaCamp-manér havde trænerne arrangeret en vandkamp, hvor både trænere og børn gav hinanden en ordentlig omgang vand.

Frederiksværk Svømme Klub og dets trænere vil gerne sige tak til alle de glade børn som deltog.

Dertil vil vi gerne give en rigtig stor tak til Rema1000 i Kregme, som dagligt har sponsoreret frisk frugt og saftevand til børnene.

 

 

Seneste nyheder

Kommende events