Klubmodul henter siden
Uge 31 AquaCamp Fr.værk Svømmeklub
Tilmeldingsfrist er overskredet
Frederiksværk Svømme Klub
I samarbejde med Dansk Svømmeunion og Rema 1000, gentager vi succesen i 2022 og afholder derfor vores populære AquaCamp i to af ugerne i skolernes sommerferie. Børn i alderen 7-12 år kan deltage. AquaCamp består af sjov og leg samt svømmeundervisning for alle interesserede børn. Trænerne er igen i år vores meget kvalificerede og uddannede trænere.

AquaCampen foregår i uge 31 fra den 1. august - 5. august 2022 fra kl. 9.00 - 15.00. Vi tilbyder også en pasningsordning mellem kl. 8.00-9.00 og kl. 15.00-16.00 (dette kan tilkøbes ved tilmelding).
Tilmelding foretages via vores hjemmeside fsksvøm.dk/event/aquacamp.
AquaCamp er et tilbud til børn, som er glade for vand, svømning og socialt samvær, og som har lyst til at tilbringe fem dage sammen med andre socialt aktive og svømmeglade børn. AquaCamp-dagene består af svømmeundervisning og en masse andre aktiviteter i vand – ca. 2 x 1 time i svømmehallen om dagen. Når vi ikke er i svømmehallen, laver vi mange spændende fælles aktiviteter udenfor eller indenfor i området omkring svømmehallen. Alle kan deltage, både helt nybegyndere og øvede, men tilmeldte til Aqua Camp må dog ikke være en del af konkurrence afdelingen i FSK eller andre svømmeklubber undtaget er K3 svømmere. Du behøver ikke at være medlem af Frederiksværk Svømmeklub for at deltage, men du skal oprette en gratis profil på fsksvøm.dk
ALDER: 7-12 år - Hvis du er under 7 år, så må du gerne deltage hvis du bliver 7 i indeværende skoleår. For alle gælder det, at vi forventer, at man kan klare sig selv i omklædningen med vask, tage badetøj/tøj på, tørre hår mm.
Pris: 1100 kr. for alle fem dage (9 - 15), morgen og eftermiddagspasning kan tilkøbes.
Prisen er inkl. Goodiebag og T-shirt, samt frugt og saft hver dag. Børnene skal selv have madpakker og drikkedunk med.
Tilmelding er bindende, og der ydes ingen refusion ved afmelding eller sygdom udover de 14 dages fortrydelsesret, som købeloven kræver. Man er velkommen til selv at forsøge at sælge pladsen til anden side, hvis man bliver forhindret i at deltage.
Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på fsksvoem@gmail.com

Ret til ændringer forbeholdes.
Frederiksværk Svømme Klub
Tilmeldte
25 /40
Tilmeldingsfrist
02.08.2022
Tidspunkt
01.08.2022 kl. 09.00 - 05.08.2022 kl. 15.00
Sted
Frederiksværk Svømmehal