Velkommen til undervisningshold

 
For at få den bedst mulige undervisning, er der nogle regler, der bør overholdes!

Mød altid til tiden og ikke før!
Da vi slutter et hold samtidig med, at vi starter et nyt, er det vigtigt, at du så vidt muligt først kommer ind i svømmehallen 2-3 min. før din svømme tid. Vi undgår hermed tumult og kan nå at afslutte et hold før vi starter et nyt. Du skal altid vaske dig grundigt over hele kroppen før adgang til svømmehallen - ellers risikere vi, at må aflyse undervisningen pga. for mange bakterier!!

   Der må ikke løbes i omklædning eller i svømmehallen
   Man må ikke skubbe til hinanden
   Man må ikke dykke hinanden ned under vandet
   Bruserne er til at tage bad i - ikke til at lege i

Man skal altid høre efter hvad instruktørerne siger!

Værd at huske på til undervisningen

   Brug hår elastik eller badehætte til langt hår
   Brug svømmebriller, ikke dykkermaske! (Dette er meget vigtigt for undervisningen)
   Undgå så vidt muligt bælter og vinger. Opdriftsmidler ændrer kroppens balance i vandet, og man lærer derfor           ikke at svømme på den
   rigtige måde!


På børn/forældre hold er den voksne barnets støtte. På begynderhold benytter vi os af plader og slanger, samt en hjælpetræner. Er du i tvivl om hvorvidt dit barn kan klare sig uden, så henvend dig til instruktørerne. (Vi gør af og til undtagelser, hvis vi mener det er nødvendigt).
 
Vi henstiller til, at forældre ikke er omkring bassinet i undervisningstiden. Det er tit forstyrrende og opmærksomheden skulle gerne være på vores svømmetræning.

Der må ikke medbringes mobiltelefon eller tages foto/video i svømmehallerne. (kun efter særlige aftaler i forbindelse med arrangementer).