Efterår 2020 til forår 2021 01.08.2020  -  30.06.2021
Vejledning

Plask & Leg med 1 ledsager (PLL)
Tilmeld/Læs mere - (4)

Vandskræk (VAND1)
Er du nybegynder i svømmehallen eller har du vandskræk?
Voksne begyndere eller folk med vandskræk kan sagtens få gode oplevelser i vandet og lære at svømme. Her kan du få hjælp til at vænne dig til at være i vandet og få hjælp af en instruktør.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Plask & Leg uden ledsager (PLU)
Alder 4-6 år
 
Forudsætning:
Der er ikke nogen konkrete forudsætning for at deltage på holdet, udover at barnet skal kunne være i vandet alene.
 
Beskrivelse:
I lavt vands bassin. Der er fokus på leg og legende aktiviteter.
 
Formål:
Underviseren gør barnet fortrolig med vand og en begyndende indlæring af basis svømmefærdigheder.
Tilmeld/Læs mere - (5)

Begynder - Dybt bassin (BEG)
Alder 5-8
 
Forudsætning:
 
Barnet skal kunne lytte og modtage en besked. Det er tilladt at bruge hjælpemidler efter trænerens anvisninger. Vi anvender dog i FSK ikke som udgangspunkt bælte og vinger, da det hæmmer barnets indlæring. Barnet skal selv klare at gå frem og tilbage til omklædningen, da træneren ikke kan forlade undervisningen.
 
Beskrivelse:
 
Der vil være stor fokus på, at lærer de basale svømmefærdigheder som balance, flyde, vejrtrækning og bevægelse, via legende aktiviteter. Barnet vil blive introduceret til en meget basal form af stilarts svømning. Holdet er primært for de svømmer som har gennemgået et plask og leg eller nybegynder hold, men som lige mangler det sidste for at kunne starte på et let øvede hold. 
 
Formål:
 
At gøre barnet trygt ved at færdes i vand, samt at give barnet de fornødne færdigheder til at en egentlig svømmeundervisning på et senere tidspunkt kan starte.
Tilmeld/Læs mere - (3)

Let øvede - Dybt bassin (LETØV)

Alder 7-9

 
Forudsætning:
 
Barnet er vandtilvendt og kan trygt begå sig på dybt vand uden hjælpemidler. Har barnet tidligere deltaget på et begynderhold kan du trygt tilmelde barnet dette hold.
 
Beskrivelse:
 
En videre udvikling af de basale svømmefærdigheder som balance, flyde og vejrtrækning. Der vil på dette hold blive undervist i de 4 stilarter på et begynder niveau.
 
Formål:
 
At forbedre bestående evner og begynde en indlæring af stilarter i svømning. 
Tilmeld/Læs mere - (4)

Øvede - Dybt bassin (ØVET)

Alder 8-12

 
Forudsætninger:
 
Barnet kan svømme og elsker vand. Har barnet tidligere deltaget på et let øvede hold, kan du trygt tilmelde dit barn dette hold.
 
Beskrivelse:
 
Her udfordre vi fortsat barnets svømmefærdigheder på et højre niveau end tidligere. Der bliver arbejdet på, at kunne svømme de 4 stilarter på et stabilt niveau.
 
Formål:
 
Lærer at svømme stilarter og så fungere holdet som rekruttering til konkurrence afdelingen. 
Tilmeld/Læs mere - (2)

Baby 0-1 år inkl. 1 ledsager (0-1)
Baby (0-1 år) undervisning i varmtvandsbassin, hvor en voksenledsager deltager i undervisningen i samarbejde med træneren.
 
Det er tilladt at en voksen er med ved bassinkanten, såfremt personen er iklædt shorts og t-shirt i hht. svømmehallens regler.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Baby 1-2 år med 1 ledsager (1 - 2)
Baby (1-2 år) undervisning i varmtvandsbassin, hvor en voksenledsager deltager i undervisningen i samarbejde med træneren.
 
Det er tilladt at en voksen er med ved bassinkanten, såfremt personen er iklædt shorts og t-shirt i hht. svømmehallens regler.
Tilmeld/Læs mere - (0)

Baby 2-3 år med 1 ledsager (2 - 3)

Baby/børn (2-4 år) undervisning i varmtvandsbassin, hvor en voksenledsager deltager i undervisningen i samarbejde med træneren.

Det er tilladt at en voksen er med ved bassinkanten, såfremt personen er iklædt shorts og t-shirt i hht. svømmehallens regler.

 

Tilmeld/Læs mere - (1)

Vandaerobic (VA)

Her optages medlemmer over 16 år, som ønsker at motionere i varmtvandsbassin med instruktør i 55 minutter, hvor øvelserne gennemgår hele bevægeapparatet i kroppen.

Tilmeld/Læs mere - (3)

Voksen undervisning (Vok)
Alder 16+
 
Forudsætning: 
 
Du skal kunne begå dig selv i vandet, men ellers er du velkommen hvis du ønsker at lærer at svømme eller blive bedre til det du allerede kan.
 
Beskrivelse:
 
Voksenundervisning for alle over 16 år. Træneren vil gøre personen fortrolig med vand og der vil være øvelser, så du får en følelse og forståelse for at udføre simple svømmebevægelser. 
 
Formål:
 
At blive bedre til at svømme og bruge svømning til at forbedre din kondition. 
Tilmeld/Læs mere - (3)

Teen (Teen1)

Alder 10-16

Forudsætninger:
Barnet kan svømme og elsker vand. 
 
Beskrivelse:
Her udfordre vi fortsat barnets svømmefærdigheder. Der arbejdes med bevægelse i vand generelt og svømmerne kan blive introduceret til andre vandaktiviteter end svømning. 
 
Formål:
Til dig der elsker at svømme, men ikke har lyst til at dyrke konkurrence svømning.  
Tilmeld/Læs mere - (1)

Børn i varmt vand (BV)
Børn (3-5 år) undervisning i varmtvandsbassin, hvor en voksen ledsager deltager i undervisningen i samarbejde med træneren.

Det er tilladt at en voksen er med ved bassinkanten, såfremt personen er iklædt shorts og t-shirt i hht. svømmehallens regler.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Talent (K4)
Primært svømmer i alderen i 8-12 
 
Man tilbydes optagelse på holdet af trænerne i klubben eller ved at kontakte Cheftræneren.
Dette er det første konkurrence hold 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Konkurrence 3 (K3)
Primært piger i alderen 10-12 og drenge i alderen 11-13

Man tilbydes optagelse på holdet af den ansvarlige træner hvor der rekrutteres fra Talent eller ved at kontakte Cheftræneren.
Holdet arbejder på at mestre de 4 stilarter og der er fokus på at kunne svømme alle 5 100 m.

K3 træner mandag i 1 time, tirsdag i 1 time, torsdag i 1,5 time og lørdag i en time. Der vil være landtræning enten før eller efter træning.

Holdet deltager i stævner som tilbydes via den årlige stævnekalender. Det er forventet at man deltager aktivt i træningen på holdet og deltager i 1 eller flere stævner hen over året.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Konkurrence 2 (K2)
Primært piger i alderen 12-14 og drenge i alderen 13-15
 
Man tilbydes optagelse på holdet af den ansvarlige træner hvor der rekrutteres fra K3 holdet eller ved at kontakte Cheftræneren.

Holdet arbejder primært hen imod at mestre 200 IM og en begyndende tanke om speciale.
K2 træner 6 gange ugentlig mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag i 2 timer og lørdag i 1 time. Der er landtræning før og efter træning.
 
Holdet deltager i stævner som tilbydes via den årlige stævnekalender. De forventes at du deltager aktivt i aftalte træninger og stævner.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Konkurrence 1 (K1)
Primært piger i alderen 14+ og drenge i alderen 15+
 
Man optages på holdet ved at kontakte Cheftræneren.
 
Holdet arbejder med specialisering og deltagelse ved mesterskaber.
 
K1 træner op til 8 gange om ugen mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag i 2 timer og lørdag i 1 time. Der er mulighed for morgen træning onsdag og torsdag morgen.
 
Holdet deltager i stævner som tilbydes via den årlige stævnekalender. Det forventes at man deltager aktivt i de aftalte træninger og stævner.  
Tilmeld/Læs mere - (1)